Usluge

Sve usluge koje pružamo

01

Prezentacioni sajtovi

Ova vrsta sajtova pruža Vam mogućnost da na najbolji način predstavite vaše poslovanje potencijalnim klijentima kako bi ostvarili saradnju. Postoji veliki broj različitih prezentacionih sajtova u zavisnosti od cilja koji želite da postignete.

02

Sajtovi sa elektronskom trgovinom

Ukoliko želite da prodajete svoje proizvode putem interneta ovi sajtovi su vaša potreba. Radimo komplentnu elektronsku trgovinu i pružamo savetovanje vezano za poslovanje na internetu. 

03

Optimizacija web sajtova

Vršimo usluge optimizacije web sajtova za pretraživače, odnosno činimo sve da budete vidljivi veoma brzo na internetu. Uspeh jednog sajta merimo po broju posetilaca koji dodju na Vaš sajt i ostvare neku aktivnost.

04

Google Ads reklamiranje

Za Vas možemo napraviti i Google reklame. Ukoliko Vam je hitno potreban veliki broj klijenata ovo je rešenje za Vaš problem. Veoma brzo i jednostavno kreiramo oglase koji dovode klijente na Vaš sajt ili Vas pozivaju.

05

Google predstavljanje i višejezični sajtovi

Najbitnija stvar jeste da vas Google prepozna. Vršimo usluge analitike kao i dodavanje Vašeg preduzeća na Google Maps. Ako Vam je potreban sajt na više jezika, na pravom ste mestu.

06

Domen i hosting

Ukoliko Vam nije potreban sajt nego samo domen sa nazivom Vaše firme, to možete učiniti veoma brzo i lako. Naši saradnici veoma brzo obezbedjuju ovu uslugu.

07

Logo dizajn

Dizajniramo logo po Vašoj meri. Logo predstavlja Vaše obeležje i po njemu treba da Vas prepoznaju.

08

Pisanje web sadržaja

Nudimo i pisanje web sadržaja. Ukoliko sami kreirate web sajt ali Vam je ponestalo inspiracije, tu smo da Vam pomognemo. 

09

Održavanje sajtova

Vršimo ažuriranje i ispravljanje grešaka na postojećim web sajtovima. Ukoliko već imate Vaš web sajt, naš tim Vam može pomoći da ga unapredite.

I još po nešto što Vam možda treba

Image

Web sajtovi koji Vaš biznis prevode u virtuelni svet

Ukoliko Vam je potrebno da predstavite Vaše proizvode, da imate profesionalan sajt koji će doneti procvat vašem poslovanje u fizičkom svetu, budite slobodni da nam se obratite. Iskustvo nam govori da se isplativost web sajta veoma brzo pokaže.

Ako postoji neka usluga koja nije predstavljena na našem sajtu, nemojte se ustručavati da nas pitate! Možda možemo pomoći.